ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Hieronder staan nieuws en acties van het EK2016 in Frankrijk.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 -

Zo win je de WK poule - In dit artikel vind jij de beste tips voor het invullen van een WK poule, zodat jij de winnaar wordt. Haal de oranje feestversiering maar alvast uit de kast. Lees verder »

Het EK 2024 de details van de loting - Welke landen doen mee aan de loting voor het EK2024? In juni 2023 zullen de vier landen die in de UNL Pot zitten strijden tijdens de kampioenswedstrijden. Lees verder »

Het 2022 sportevenement kondigt het gekwalificeerde team voor het Europees kampioenschap aan - Het sportevenement staat in voor de meest bekeken wedstrijden van de sport. Het brengt miljoenen fans om getuige te zijn en hun favoriete spelers te ondersteunen. Lees verder »

Zal Oranje de Wereldbeker mee naar huis nemen - Nederland is al decennia lang een grootmacht in het voetbal en het is dan ook geen verrassing dat ze dit keer een van de favorieten zijn om de Wereldbeker te winnen. Lees verder »

MyBet
Nederland is voor de WK 2018 kwalificatiewedstrijden ingedeeld in poule A - Nederland richt zich op de WK 2018 kwalificatiewedstrijden. Nederland is ingedeeld in poule A bij Zweden, Wit-Rusland, Frankrijk, Luxemburg en Bulgarije. Lees verder »

Wie wint het EK in 2020, voorspel het nu alvast - We moeten er nog even op wachten maar na het komende wereldkampioenschap, volgt twee jaar later alweer het volgende Europees kampioenschap voetbal. Lees verder »

Gebruik 1 van de 11 bonuscodes twv 7 euro om gratis te wedden op voetbal - Met bonuscodes t.w.v. € 7 kun je gratis een weddenschap plaatsen op voetbalwedstrijden. We geven 11 vouchers weg waarmee je gratis kunt wedden op voetbal. Op = op! Lees verder »

Het Nederlands Elftal is twee plaatsen gestegen op de FIFA wereldranglijst - Het Nederlands Elftal is twee plaatsen gestegen op de FIFA wereldranglijst! Nederland steeg naar plaats 24 op de lijst, ondanks een verlies en een gelijkspel. Lees verder »

MyBet
Bookmaker Mybet lanceert de meest innovatieve website over voetbalwedden - Bookmaker Mybet lanceert één van de meest innovatieve websites over sportweddenschappen lanceren! Met een fris design en veel nieuwe opties zal Mybet jou thuis zijn! Lees verder »

Portugal wint de EK finale van gastland Frankrijk, Eder scoort de winnende - Portugal wint de EK finale van gastland Frankrijk. In de verlenging scoorde Eder het winnende doelpunt. Dit was de 2e finale van Portugal en 6e gelijke spel dit toernooi. Lees verder »

1 - 2 - 3 - 4 - 5 -