ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Hieronder staan nieuws en acties van het EK2016 in Frankrijk.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 -

Zal Oranje de Wereldbeker mee naar huis nemen - Nederland is al decennia lang een grootmacht in het voetbal en het is dan ook geen verrassing dat ze dit keer een van de favorieten zijn om de Wereldbeker te winnen. Lees verder »

Nederland is voor de WK 2018 kwalificatiewedstrijden ingedeeld in poule A - Nederland richt zich op de WK 2018 kwalificatiewedstrijden. Nederland is ingedeeld in poule A bij Zweden, Wit-Rusland, Frankrijk, Luxemburg en Bulgarije. Lees verder »

Wie wint het EK in 2020, voorspel het nu alvast - We moeten er nog even op wachten maar na het komende wereldkampioenschap, volgt twee jaar later alweer het volgende Europees kampioenschap voetbal. Lees verder »

Gebruik 1 van de 11 bonuscodes twv 7 euro om gratis te wedden op voetbal - Met bonuscodes t.w.v. € 7 kun je gratis een weddenschap plaatsen op voetbalwedstrijden. We geven 11 vouchers weg waarmee je gratis kunt wedden op voetbal. Op = op! Lees verder »

MyBet
Het Nederlands Elftal is twee plaatsen gestegen op de FIFA wereldranglijst - Het Nederlands Elftal is twee plaatsen gestegen op de FIFA wereldranglijst! Nederland steeg naar plaats 24 op de lijst, ondanks een verlies en een gelijkspel. Lees verder »

Bookmaker Mybet lanceert de meest innovatieve website over voetbalwedden - Bookmaker Mybet lanceert één van de meest innovatieve websites over sportweddenschappen lanceren! Met een fris design en veel nieuwe opties zal Mybet jou thuis zijn! Lees verder »

Portugal wint de EK finale van gastland Frankrijk, Eder scoort de winnende - Portugal wint de EK finale van gastland Frankrijk. In de verlenging scoorde Eder het winnende doelpunt. Dit was de 2e finale van Portugal en 6e gelijke spel dit toernooi. Lees verder »

Welke clubs leverden de meeste spelers aan een Europees Kampioen - Spanje en Duitsland zijn de landen die meer EK's hebben gewonnen dan elk ander land. Maar welke clubs hebben de meeste spelers geleverd die het EK ooit wonnen? Lees verder »

MyBet
Statistieken over de EK finale tussen Portugal en Frankrijk op 10 juli - Portugal en Frankrijk spelen de finale van het EK 2016. De laatste 10 onderlinge wedstrijden werden allemaal door Frankrijk gewonnen. Bekijk statistieken, voorspel en win! Lees verder »

Portugal kan als beste nummer 3 in de poule als eerste ooit het EK winnen - Portugal kan als beste nummer 3 in de poule voor de eerste keer in de geschiedenis van het voetbal het Europees Kampioenschap winnen in de finale tegen Frankrijk. Lees verder »

1 - 2 - 3 - 4 - 5 -