ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Zal Oranje de Wereldbeker mee naar huis nemen
RSS

Nederland is al decennia lang een grootmacht in het voetbal en het is dan ook geen verrassing dat ze dit keer een van de favorieten zijn om de Wereldbeker te winnen. Na het missen van het EK 2016 (Frankrijk) en WK 2018 (Rusland) is Oranje er weer bij op EK 2021 (EURO 2020) en hard op weg naar plaatsing voor het WK 2022 in Qatar.  

Meer dan een jaar voor de aftrap zijn er al speculaties over wie er in 2022 in het vliegtuig kunnen zitten. De nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal, Louis van Gaal, heeft een voorlopige lijst van aspirant-spelers bekendgemaakt en de beste online goksites in Nederland 2021 bieden al WK-noteringen, waarbij de meeste Nederland op ongeveer 16/1 hebben staan om de grootste prijs in het voetbal mee naar huis te nemen.  

Geloof jij in Oranje, en ben je ook klaar om te winnen, ga je gang en manifesteer je dromen en je doelen. 

Het Nederlands elftal 2022 

Nederland heeft al lang een aantal geweldige spelers, maar er is een recente opleving van uitzonderlijk jong talent. Houd dit seizoen de volgende spelers in de gaten: Devyne Fabian Jairo Rensch (Lelystad, 18 januari 2003) die als verdediger voor Ajax speelt en Tyrell Malacia (geboren 17 augustus 1999) die als linksback speelt voor Feyenoord en het Nederlands elftal. 

Op de shortlist staan illustere en veelbelovende talenten als Frenkie de Jong, Luuk de Jong, Nathan Aké, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Justin Bijlow, Daley Blind, Memphis Depay, Denzel Dumfries, Virgil van Dijk, Joël Drommel, Davy Klaassen, Tim Krul, Teun Koopmeiners, Owen Wijndal en Georginio Wijnaldum. 

Wie zullen zeker de selectie halen, wie zijn de meest waarschijnlijke kandidaten, en wie zijn de weinige jongeren die ons kunnen verrassen? Nederland wacht met ingehouden adem op de resultaten. De definitieve selectie van het Nederlands elftal zal in november worden gemaakt. 

Na de afsluiting van alle WK-kwalificatierondes vindt uiteindelijk de loting voor de laatste ronde plaats. Op 1 april 2022 vindt de loting voor de laatste ronde van het WK Qatar 2022 plaats. Aan het volgende WK zullen 32 landen deelnemen. 

De WK-kansen voor Nederland

Naarmate het WK 2022 dichterbij komt, wordt steeds meer bekend over welke landen zullen deelnemen en waar ze in vorm zullen zijn. Je weet waarschijnlijk wel wie de 2022 World Cup favorieten zijn. De 2022 Wereldbeker weddenschappen markt kan zeer lucratief zijn. 

Er zijn honderden Nederlandse sportweddenschappen websites die voldoen aan belangrijke criteria zoals veiligheid, beveiliging, gebruiksgemak, en verscheidenheid van aangeboden sporten. Gelukkig hoef je niet ver te gaan om er een te vinden die aan jouw specifieke eisen voldoet.  

Prijzengeld

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het prijzengeld voor een wereldkampioenschap? De precieze hoogte van het prijzengeld voor het WK 2022 in Qatar is op dit moment nog niet bekend. 

Wist je echter dat de Zuid-Afrikaanse wereldbeker in 2010 een prijzenpot had van meer dan 100 miljoen dollar en de totale prijzenpot van het WK 2018 rond de 344 miljoen euro lag? 

Het geld wordt verdeeld onder de 32 strijdende teams op basis van hun prestaties. De winnaar van het WK 2018 ontvangt een prijzenpot van 38 miljoen euro, evenals de gouden beker, die bestaat uit 5 kg goud. Als de verliezende halve finalist zich kwalificeert, ligt er minstens 28 miljoen dollar voor het grijpen. Niet slecht voor een verliezer. Maar wij mikken op goud! 

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 29-11-2021 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.