ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Zo win je de WK poule
RSS

We komen steeds dichter bij de start van het WK voetbal 2022. Het is iets wat veel voetbalfans doen en wat jij in voorgaande jaren misschien ook wel eens heb gedaan. Namelijk, het invullen van de WK poule. Gaat dit bij jou ook altijd fout of wil je er juist nog beter in worden? Lees dan snel verder, want in dit artikel vind jij de beste tips voor het invullen van een WK poule, zodat jij de winnaar wordt van de poule. Haal de oranje feestversiering maar alvast uit de kast, want met deze tips ga je vast en zeker scoren.

Strategie

Allereerst is het belangrijk om een strategie te bedenken voordat jij jouw voorspellingen invult . Een strategie kan je namelijk helpen met het voorspellen van de juiste uitslagen. Kijk hiervoor bijvoorbeeld naar de voorspellingen van de bookmakers. Deze bookmakers hebben er verstand van en er is veel informatie hierover online te vinden. Want zeg nou zelf, wie heeft er meer verstand van de juiste voorspellingen dan de bookmakers zelf. Ook moet je er voor zorgen dat je niet in een soort tunnelvisie terecht komt. Al wil je nog zo graag dat jouw favoriete land het WK gaat winnen, blijf logisch nadenken en alle mogelijkheden aan elkaar afwegen. Alleen op deze manier ga jij jouw poule winnen.

WK geschiedenis

Daarnaast kun je kijken naar de uitslagen van verschillende landen in voorgaande jaren en hierop baseren hoe deze landen dit jaar zullen gaan scoren. Kijk bijvoorbeeld naar de landen die voorgaande WK’s hebben verloren of gewonnen. Wanneer je statistieken van voorgaande jaren hebt gezien krijg je al snel een beter beeld van de kansen per land en kun je waarschijnlijk al wat landen wegstrepen. Wanneer een bepaald land al meerdere keren een WK gewonnen heeft en een wedstrijd moet spelen tegen een land dat nog nooit een WK gewonnen heeft, is het natuurlijk verstandig om je punten in te zetten op het land dat al meerdere keren gewonnen heeft. Doe dus van tevoren goed research naar de WK geschiedenis van een land en maak een overzicht voor jezelf van de belangrijkste statistieken.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 26-10-2022 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.