ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Het Nederlands Elftal is twee plaatsen gestegen op de FIFA wereldranglijst
RSS

Het Nederlands Elftal is twee plaatsen gestegen op de FIFA wereldranglijst! Nederland steeg van plaats 26 naar plaats 24 op de lijst, terwijl er niet gewonnen werd de afgelopen wedstrijden. In juli van dit jaar zakte Oranje nog van de 14e naar de 26e plaats.

Op 1 september verloor Nederland met 1-2 van Griekenland en in de WK kwalificatiewedstrijd van 6 september tegen Zweden kwam Oranje niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Desondanks is het Nederlands Elftal dus weer op de weg naar de top van de wereldranglijst, die aangevoerd wordt door Argentinië. België staat nog steeds knap op plaats 2, vlak voor Duitsland. Brazilië won de Olympische Spelen en steeg vijf plaatsen naar een gedeeld 4e plaats met Colombia.

Opvallende landen buiten de top 10 zijn Spanje (11), Engeland (12), Italië (13) en Nederland (24). Kleine voetballanden als Zwitserland (16), Costa Rica (18), Ecuador (19), Hongarije (20), de VS (22) en Bosnië-Herzegovina (23) staan nog wel boven het Nederlands Elftal op de wereldranglijst.

Op 7 oktober speelt het Nederlands Elftal de WK kwalificatiewedstrijd thuis tegen Wit-Rusland en op 10 oktober wederom thuis tegen Frankrijk. Bekijk het WK kwalificatie speelschema van Nederland.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 16-09-2016 | Door:
BetFair

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
KroonCasino

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.