ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Wie wint het EK in 2020, voorspel het nu alvast
RSS

We moeten er nog even op wachten maar na het komende wereldkampioenschap, volgt twee jaar later alweer het volgende Europees kampioenschap voetbal. Een aantal maanden geleden werd bekend gemaakt waar het toernooi gespeeld gaat worden en waar de wedstrijden allemaal afgewerkt worden. Tot ieders verrassing werd het toernooi niet toegekend aan één of twee landen maar worden de wedstrijden verdeeld over steden uit meerdere Europese landen. Dit zorgt ervoor dat het toernooi een stukje eerlijker is, niemand heeft echt een thuisvoordeel en het toernooi wordt ook niet bepaald door de regering van een bepaald land. Allemaal redenen om met goede moed uit te kijken naar het komende Europees kampioenschap voetballen.

Het Europees kampioenschap voetbal in verschillende landen

Je zou kunnen zeggen dat dit het eerste echte Europese kampioenschap voetbal is, voor het eerst wordt er namelijk gespeeld in steden van vrijwel alle Europese landen. Zo worden er ook wedstrijden in Nederland afgewerkt, wel alleen in Amsterdam. In de Amsterdam Arena worden vier voetbalwedstrijden afgewerkt, drie in de groepsfase en een achtste finale. Andere belangrijke speelsteden zijn Rome, München en Londen natuurlijk. Gek genoeg worden de prachtige stadions van Barcelona en Madrid ons onthouden op dit toernooi. Wel wordt er ook in kleinere steden zoals Bilbao en Brussel gespeeld.

We zijn nu in de kwalificatiefase voor het EK voetbal 2020

Zoals genoemd zal het nog een tijdje wachten zijn voordat we weer kunnen juichen voor Oranje op een EK voetbal, nog bijna drie jaartjes welteverstaan. Voor dit toernooi gelden echter nieuwe regels, aan het begin gaan 55 landen de strijd aan in de kwalificatierondes. De landen waarin gespeeld gaan worden zijn niet automatisch geplaatst voor het toernooi waardoor de nieuwe regels nog een stukje eerlijker zijn zou je kunnen zeggen. Uiteindelijk plaatsen 24 landen zich om mee te doen aan het Europees kampioenschap in 2020.

Welk land heeft in 2020 de meeste kans op de eindoverwinning

Wist je dat je zelf ook kunt winnen door te voorspellen welk land het Europees kampioenschap voetbal in 2020 gaat winnen? Door online een weddenschap op het EK 2020 af te sluiten kan je zelf ook winst behalen. Zeker als je nu al een voorspelling doet over de eind winnaar want nu zijn de odds nog veel meer in je voordeel omdat er nog niet zoveel informatie is, de selecties zijn bijvoorbeeld nog niet bekend. Als je toch een goed voorgevoel hebt kun je leuke winst behalen door online weddenschappen af te sluiten op je favoriete winnaar voor dit voetbaltoernooi.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 19-08-2017 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.