ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Gebruik 1 van de 11 bonuscodes twv 7 euro om gratis te wedden op voetbal
RSS

Gratis wedden op voetbal

Met gratis bonuscodes t.w.v. € 7 kun je gratis een weddenschap plaatsen op voetbalwedstrijden. Hierbij valt te denken aan wedstrijden van de Eredivisie, de Bundesliga, de Premier League of Primera Division, maar ook de Champions League, de Europa League en WK 2018 kwalificatiewedstrijden.

De bonuscodes t.w.v. € 7

Klik op onderstaande knop en zie de 11 bonuscodes met elk een waarde van € 7. Vul één van de codes in en ontvang direct cash om in te zetten op voetbalwedstrijden. Elke code kan maar eenmalig gebruikt worden en geldt alleen voor nieuwe leden. Wees er snel bij want op = op!

Waarom gratis cash om in te zetten?

Wij hebben 11 bonuscodes van bookmaker Bet-at-Home ontvangen, waarmee we onze bezoekers gratis kennis kunnen laten maken met het wedden op voetbal. Er zitten geen vervelende voorwaarden aan en ook zit er geen addertje onder het gras. Bet-at-Home hoopt alleen dat je hiermee bij hen gaat inzetten op voetbal. Bij je eerste echte storting ontvang je ook nog eens € 50 extra bonus!

Vul je bonuscode in en je ontvangt direct € 7 cash!

Wie is Bet-at-Home?

Bet-at-Home is een zeer bekende en grote bookmaker met 4 miljoen geregistreerde spelers van over de hele wereld. Registreren is helemaal gratis en men verstrekt je persoonsgegevens niet aan derden. Je winsten worden snel uitbetaald. Uiteraard staat de bookmaker onder controle van de Engelse overheid.

Een unieke kans om het wedden op voetbal eens gratis te proberen!

Waar vul ik de bonuscode in?

Registreer je gratis en veilig bij Bet-at-Home. De bonuscode kun je vervolgens invullen in je account onder 'vouchers and bonusses' en dan 'redeem voucher'. Je ontvangt direct € 7 gratis cash in je account! Je hebt nu de kans om gratis geld te winnen, dus wees er snel bij want op = op!

Bij je eerste echte storting ontvang je ook nog eens € 50 extra bonus!

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 07-10-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.