ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

2000 arme kinderen hebben kaarten ontvangen voor de EK 2016 wedstrijden in speelstad Bordeaux
RSS

Een loting in speelstad Bordeaux bracht 2000 arme kinderen onder de 16 jaar in de gelegenheid om wedstrijden van het EK 2016 te bezoeken. De UEFA Foundation for Children organiseerde deze actie op vrijdag 22 april 2016.

De loting werd gedaan door Alain Juppé (burgemeester van Bordeaux), Pierre Dartout en Albert Gemmrich (Franse voetbalbond), Jean-Louis Triaud (president van Girondins de Bordeaux) en Alain Giresse en Emmanuelle Grizot (ambassadeur van de speelstad). De tickets worden door 55 lokale organisaties gedistribueerd.

"We gaan de wedstrijd Oostenrijk - Hongarije op 14 juni zien", ze een woordvoerder van een organisatie uit voorstad van Begles. "De meeste kinderen zijn nog nooit in het Nouveau Stade de Bordeaux geweest, dus de gang naar een EK 2016 wedstrijd is een fantastische kans voor hen."

Ongeveer 500 kaarten zijn toegewezen aan elk van de vier groepswedstrijden die gespeeld zullen worden in Bordeaux:

  • Wales - Slowakije (11 juni)
  • Oostenrijk - Hongarije (14 juni)
  • België - Ierland (18 juni)
  • Kroatië - Spanje (21 juni)

De speciale gasten zullen een onvergetelijke ervaring opdoen, inclusief vervoer, eten en drinken en verschillende EK 2016 gadgets.

Om de loting nog spannender te maken voor de kinderen, was de EK 2016 mascotte Super Victor vrijdag aanwezig. Hij had de Henri Delaunay beker bij zich, aangezien de treintour op dat moment in Bordeaux was. Kinderen mochten uiteraard wel naar de beker kijken, maar deze niet aanraken. Niemand mag de beker aanraken behalve de winnaars van de finale van het EK 2016.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 27-04-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.