ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De EK 2016 Trophy Tour is vrijdag 1 april 2016 van start gegaan en zal 25 Franse steden gaan bezoeken
RSS

De EK 2016 Trophy Tour is onderweg. Afgelopen vrijdag vertrok de tour vanuit speelstad Saint-Denis en is momenteel in Parijs, waar het sinds zaterdag 2 april 2016 open is voor het publiek.

De tour startte vrijdag in het bijzijn van lokale beroemdheden, afgevaardigden van de UEFA en de ambassadeur van Saint-Denis. De tour is nu twee dagen op het Gare de Lyon in Parijs, voordat het 25 steden door heel Frankrijk gaat bezoeken.

De trein bestaat uit vier wagons. De eerste wagon biedt voetbalsupporters de mogelijkheid om op de foto te gaan met de EK 2016 beker. De tweede wagon is ingericht als museum met foto's, video's, shirts en meer. De derde wagon is de opnamestudio van David Guetta, waar fans hun deel van het EK 2016 lied kunnen laten opnemen. De vierde en laatste wagon bevat een tentoonstelling van alle voorgaande mascottes van de EK's en er worden geheimen onthuld over de EK 2016 mascotte, Super Victor.

De trein zal drie dagen in elke speelstad doorbrengen en twee dagen in de andere Franse steden. Op dag één in elke stad zal de EK 2016 beker door de stad rondreizen voordat het in de trein geïnstalleerd wordt. Voetbalsupporters zijn in de trein welkom tussen 9:00 - 18:00 uur.

Lees hier een gerelateerd artikel met de datums.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 04-04-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.