ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De EK 2016 Trophy Tour zal 25 steden in Frankrijk aandoen waarbij voetbalfans op de foto kunnen met de Henri Delaunay Cup
RSS

EK 2016 Trophy TourDe Trophy Tour van het EK 2016 zal 25 steden in Frankrijk aandoen. Van 1 april tot 9 juni krijgen voetbalfans de unieke kans om dichtbij de Henri Delaunay Cup komen. De Trophy Tour trein geef jong en oud de kans om deze historische beker te aanschouwen. Alle Fransen worden meegenomen naar het hart van het toernooi: de beker.

De trein zal drie dagen lang in elke speelstad verblijven en twee dagen in de andere steden. De trein wordt op de eerste dag ingehuldigd in het bijzijn van lokale persoonlijkheden, een afvaardiging van de UEFA en regionale sportambassadeurs. De throphy zal vanaf dan rond gaan door de stad en het publiek ontmoeten, voordat het in de trein geïnstalleerd wordt. De trein is toegankelijk voor het publiek tussen 9:00u en 18:00u.

De trein bestaat uit vier wagons. De eerste wagon biedt voetbalfans de kans om een persoonlijke foto te maken met de trophy. De tweede wagon bevat een museum met foto's, video's, shirts en meer. De derde wagon is de opnamestudio van David Guetta, waar fans hun deel van het officiële EK 2016 lied kunnen inzingen. De laatste wagon is een tentoonstelling van alle mascottes van alle EK's. Ook wordt in de laatste wagon een geheim onthuld over de mascotte van dit jaar, Super Victor.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 05-03-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
William Hill

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.