ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Voor het eerst is er een EK 2016 vliegtuig voor vluchten van en naar speelstad Parijs van Turkish Airlines
RSS

Voor het eerst is er een EK 2016 vliegtuig voor vluchten van en naar speelstad Parijs. Turkish Airlines heeft speciaal voor het EK 2016 in Frankrijk een vliegtuig omgedoopt tot officiëel EK 2016 vliegtuig.

Het A330-300 personenvliegtuig is het eerste vliegtuig in de geschiedenis die speciaal voor een Europees Kampioenschap gebruikt zal worden. Op het vliegtuig is het thema van het EK 2016 afgebeeld. Het vliegtuig zal de komende maanden vliegen naar alle bestemmingen binnen het netwerk van Turkish Airlines. Op social media kunnen vliegtuigspotters en voetbalfans het vliegtuig volgen met #eurointhesky.

EK 2016 vliegtuig

"We zijn er verheugd om ons eerste officiële EK 2016 vliegtuig daadwerkelijk te zien opstijgen", zie UEFA marketing directeur Guy-Laurent Epstein. "Het zal fantastisch zijn om het vliegtuig door heel Europa te zien vliegen en voetbalfans samenbrengen om het beste Europese voetbal samen te vieren."

"We zijn bevoorrecht dat we mensen van over de hele wereld elke dag samen kunnen brengen, en we zijn erg blij om deel uit te maken van het EK 2016", zei Ahmet Omustur van sponsor Turkish Airlines. "Dit vliegtuig is één van de vele dingen die wij voor de voetbalfans zullen doen gedurende het EK 2016."

Turkish Airlines zal ook series tickets weggeven voor verschillende wedstrijden. Op het vliegveld kunnen voetbalfans ook een unieke EK 2016 ervaring opdoen. Daarnaast is Turkish Airlines sponsor van een aantal fan zones in de speelsteden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 14-04-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.