ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Scheidsrechter Kuipers zit bij de laatste 9 en fluit mogelijk de EK finale
RSS

De UEFA heeft de scheidsrechters bekend gemaakt die de kwartfinale en verder mogen fluiten. Nederlander Björn Kuipers behoort ook tot de groep die mogen hopen op het fluiten van de EK finale. Voor de laatste 7 wedstrijden zijn nog 9 scheidsrechters aanwezig. Damir Skomina uit Slovenië fluit de wedstrijd Wales - België.

Scheidsrechter Kuipers was de openingswedstrijd tussen Frankrijk en Roemenie vierde official, evenals tijdens de wedstrijd Duitsland - Slowakije. De wedstrijden Duitsland - Polen en Spanje - Kroatië mocht hij zelf leiden.

Scheidsrechter Skomina die de wedstrijd Wales - België zal gaan fluiten heeft op dit EK voetbal eerder de wedstrijden Rusland - Slowakije, Zwitserland - Frankrijk en Engeland - IJsland gefloten. Tijdens het EK 2012 was hij 3 maal vierde official en eveneens in 2012 was het hoofdscheidsrechter in de Europese Super Cup tussen Chelsea en Atlético Madrid.

De scheidsrechters die door een besluit van de UEFA na de achtste finales zijn afgevallen zijn: Cüneyt Cakir (Turkije), Carlos Velasco Carballo (Spanje) en Martin Atikinson (Engeland).

Scheidsrechters die nog aanwezig zijn op het EK 2016 zijn: Björn Kuipers (Nederland), Mark Clattenburg (Engeland), Felix Brych (Duitsland), Viktor Kassai (Hongarije), Jonas Eriksson (Zweden), Milorad Mazic (Servië), Nicola Rizzoli (Italië) en Damir Skomina (Slovenië). Szymon Marciniak (Polen) is ook nog aanwezig, maar zal in het vervolg van het toernooi alleen nog als vierde official optreden.

Scheidsrechters van de eerste kwartfinales zijn:

30 juni: Polen - Portugal (Marseille): Felix Brych (Duitsland)
1 juli: Wales - België (Lille): Damir Skomina (Slovenië)

Bekijk welke scheidsrechters welke wedstrijd hebben gefloten.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 29-06-2016 | Door:
BetFair

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.