ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Scheidsrechter Bjorn Kuipers fluit zijn tweede wedstrijd tussen Kroatie en Spanje
RSS

Scheidsrechter Björn Kuipers zal vanavond de wedstrijd Kroatië - Spanje fluiten. Deze wedstrijd wordt afgetrapt om 21:00 uur in Bordeaux. Kuipers leidde eerder op het EK 2016 al de wedstrijd tussen Duitsland en Polen, wat hij uitstekend deed. Dat hij een nieuwe wedstrijd krijgt toegewezen, is een positief signaal van de UEFA.

Spanje staat met 6 punten op de eerste plaats in poule D en is reeds gekwalificeerd voor de knock-out ronden. Kroatië staat op de tweede plaats met 4 punten en heeft aan een gelijkspel genoeg om ook de volgende ronde te bereiken. Tsjechië heeft 1 punt en zou nog op gelijke hoogte met Kroatië kunnen komen. Turkije is met 0 punten uitgeschakeld.

Kuipers, woonachtig in Oldenzaal, geldt als één van de favorieten om de finale van dit EK 2016 te fluiten.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 21-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
BetFair

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.