ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Scheidsrechter Bjorn Kuipers fluit de wedstrijd tussen Duitsland en Polen
RSS

Scheidsrechter Björn Kuipers is door de UEFA aangewezen om de wedstrijd Duitsland - Polen te fluiten. De aftrap van deze EK wedstrijd is op donderdag 16 juni om 21:00uur in het Stade de France in Saint-Denis.

In de eerste speelronde mocht de Nederlandse scheidsrechter alleen als vierde official optreden en wel tijdens de openingswedstrijd tussen Frankrijk en Roemenië (2-1).

Duitsland staat op de eerste plaats in poule C, terwijl Polen met één doelpunt minder op de tweede plaats staat. De verwachting is dat uit dit duel de poulewinnaar komt. Duitsland won de eerste wedstrijd met 2-0 van Oekraïne. Polen won met 1-0 van Noord-Ierland.

Lees alles over de EK 2016 scheidsrechters.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 13-06-2016 | Door:
NederBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.