ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Bjorn Kuipers is vierde official tijdens de openingswedstrijd van het EK 2016
RSS

Vrijdag 10 juni zal het EK 2016 beginnen met de wedstrijd Frankrijk - Roemenië. Scheidsrechters voor de eerste zeven wedstrijden zijn bekend gemaakt door de UEFA. De Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten mogen direct in actie komen.

Björn Kuipers is namelijk vierde official tijdens de openingswedstrijd, terwijl Sander van Roekel reserve official is. De wedstrijd staat onder leiding van Viktor Kassai uit Hongarije.

Zaterdag 11 juni staat de wedstrijd Albanië - Zwitersland op het programma. Deze wedstrijd wordt gefloten door Carlos Valasco Carballo uit Spanje. Vierde official bij deze wedstrijd is Nederlander Pol van Boekel. Erwin Zeinstra fungeert als reserve official.

Bekijk de lijst met alle scheidsrechters van het EK 2016 in Frankrijk.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 09-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.