ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Scheidsrechter Bjorn Kuipers fluit de kwartfinale tussen Frankrijk en IJsland
RSS

Scheidsrechter Björn Kuipers fluit de laatste kwartfinale van het EK 2016 tussen gastland Frankrijk en debutant en verrassing IJsland. Deze wedstrijd trapt af op zondag 3 juli om 21:00 uur in Saint-Denis. Kuipers was de openingswedstrijd tussen Frankrijk en Roemenie vierde official, evenals tijdens de wedstrijd Duitsland - Slowakije. De wedstrijden Duitsland - Polen en Spanje - Kroatië mocht hij zelf leiden.

In 2013 heeft de Nederlandse scheidsrechter de finale van de Europa League gefloten in Amsterdam. Ook was hij in datzelfde jaar actief op de Confederations Cup.

De EK scheidsrechters die door een besluit van de UEFA na de achtste finales zijn afgevallen zijn: Cüneyt Cakir (Turkije), Carlos Velasco Carballo (Spanje) en Martin Atikinson (Engeland).

Scheidsrechters die nog aanwezig zijn op het EK 2016 zijn: Björn Kuipers (Nederland), Mark Clattenburg (Engeland), Felix Brych (Duitsland), Viktor Kassai (Hongarije), Jonas Eriksson (Zweden), Milorad Mazic (Servië), Nicola Rizzoli (Italië) en Damir Skomina (Slovenië). Szymon Marciniak (Polen) is ook nog aanwezig, maar zal in het vervolg van het toernooi alleen nog als vierde official optreden.

Scheidsrechters van de kwartfinales zijn:

30 juni: Polen - Portugal (Marseille): Felix Brych (Duitsland)
1 juli: Wales - België (Lille): Damir Skomina (Slovenië)
2 juli: Duitsland - Italië (Bordeaux): Viktor Kassai (Hongarije)
3 juli: Frankrijk - IJsland (Saint-Denis): Björn Kuipers (Nederland)

Bekijk welke scheidsrechters welke wedstrijd hebben gefloten.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 03-07-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.