ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De Fan Guide app voor het EK 2016 bevat veel informatie over speelsteden, vervoer, tickets en voetbalnieuws
RSS

De Fan Guide app voor het EK 2016 is op 1 april 2016 geïntroduceerd door de UEFA. Deze app biedt de voetbalsupporters essentiële informatie over het voetbalfeest in Frankrijk deze zomer.

De app is beschikbaar in het Engels, Frans en Duits en is gesponsord door Continental. De Fan Guide app is ontworpen om de ervaring rondom het Europese voetbalevenement voor de voetbalsupporters te verrijken. Het is de bedoeling om fans alle speelsteden te laten verkennen, evenals andere bezienswaardigheden in Frankrijk.

De app helpt supporters ook om de meest handige manier van vervoer te kiezen. Hierdoor kunnen supporters snel reizen van stad naar stadion en tussen steden. De pagina over de accommodaties helpt bezoekers hun verblijf in Frankrijk goed uit te kiezen.

De Fan Guide app van het EK 2016 bevat ook informatie over tickets, VIP-arrangementen en het laatste voetbalnieuws en resultaten van alle deelnemende landen tijdens het EK 2016.

De EK2016 app is te downloaden via de App Store en Google Play.

EK 2016 app

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 05-06-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.