ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Belgie wint eenvoudig van Zweden maar een 2e plaats is gunstiger richting de finale
RSS

België zal de wedstrijd tegen Zweden redelijk eenvoudig winnen. Althans, dat verwachten de bookmakers, die er niet vaak naast zitten. De wedstrijd België - Zweden trapt af om 21.00u in het Stade de Nice en staat onder leiding van scheidsrechter Felix Brych.

Bij de Engelse bookmaker Mybet kun je €53 winnen bij winst voor Zweden, terwijl er €34 wordt uitgekeerd bij een gelijkspel (met een inzet van slechts €10). Wanneer je verwacht dat België eenvoudig zal winnen, dan win je toch ook nog €17,50! Registreer je met partnercode EK2016mybet voor €100 extra cash bovenop je eerste storting!

België won drie van de laatste vijf wedstrijden en speelde er één gelijk. Zweden won slechts één van de laatste vijf wedstrijden en speelden er drie gelijk. Het laatste onderlinge duel was op 1 juni 2014 toen België met 2-0 won van Zweden. De derde groepswedstrijd van het EK 2016 kan wel eens de laatste wedstrijd van Zlatan Ibrahimovic in dienst van het Zweedse nationale elftal zijn, mocht België deze winnen.

België staat met 3 punten op de tweede plaats in poule E en Italië is koploper met 6 punten. Zowel Zweden als Ierland hebben tot nu toe 1 punt verzameld. In theorie zou België nog eerste kunnen worden, maar een tweede plaats geeft een veel makkelijkere weg naar de finale.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 22-06-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.