ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Op weg naar de finale komt Belgie makkelijke tegenstanders tegen
RSS

Op weg naar de finale van het EK 2016 komt België op papier makkelijke tegenstanders tegen. België moet dan wel tweede blijven in poule E. Worden de Rode Duivels eerste in de poule, dan treffen ze Spanje in de achtste finale.

Om tweede te worden moet België minstens gelijk spelen, waardoor het op 4 punten komt. Ierland kan ook op hetzelfde aantal punten komen door te winnen van Italië. Het doelsaldo van België is echter veel beter (+1 tegenover -3), ervan uitgaande dat Ierland niet met 4 doelpunten verschil zal gaan winnen van Italië.

Worden de Rode Duivels tweede in de poule, dan ontloopt men Spanje en treft het in de achtste finale de nummer 1 uit poule F. Hongarije is verrassend als eerste geëindigd in die poule en is relatief makkelijker te verslaan dan Spanje.

Wint België van Hongarije, dan treft het in de kwartfinale de winnaar uit de wedstrijd tussen Wales en een beste nummer drie. Dit lijkt dus een relatief eenvoudige wedstrijd te worden.

Wint België de kwartfinale, dan treft het in de halve finale een van de volgende landen: Zwitserland, Polen, Kroatië en een beste nummer drie. Ook dit zijn niet de sterkste landen op het EK 2016.

Wint België ook de halve finale, dan treft het in de finale pas landen als Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Engeland.

Bekijk hier wie de beste nummers drie op dit moment zijn.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 22-06-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.