ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Zlatan Ibrahimovic stopt na het EK 2016 als international van Zweden
RSS

Zlatan Ibrahimovic stopt na het EK 2016 als international van Zweden. Dinsdagmiddag heeft hij op een persconferentie aangegevens dat hij zal gaan stoppen met voetballen voor het Zweedse elftal. Zlatan hoopt dat de laatste poulewedstrijd tegen België niet zijn laatste wordt.

Zweden staat momenteel met 1 punt op de derde plaats in poule E, achter Italië (6 punten)  en België (3 punten). Zweden en Ierland hebben beide 1 punt, maar de Zweden hebben een beter doelsaldo. De laatste groepswedstrijd speelt Zweden tegen België, waarbij het moet winnen om door te gaan naar de knock-out ronden van het EK 2016.

Onlangs ging het gerucht dat Ibrahimovic voor Zweden uit zou komen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, maar dit gaat door het besluit niet door. Het stoppen van Zlatan is gunstig voor Nederland, aangezien Oranje in de WK 2018 kwalificatie is ingedeeld bij Zweden, Frankrijk, Bulgarije, Wit-Rusland en Luxemburg.

Het is nog steeds onduidelijk bij welke club hij komend seizoen zal gaan voetballen. Ibrahimovic vertrekt transfervrij bij Paris Saint-Germain.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 22-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.