ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Win elke speeldag prijzen met het spel Daily 7 van EK sponsor McDonalds
RSS

Vlak voor de aftrap van het EK 2016 komt sponsor McDonald's met een nieuw spel: McDonald's Daily 7. In dit spel moet je dagelijks de zeven beste spelers van die dag selecteren en kun je leuke prijzen winnen.

Door elke dag van het EK voetbal zeven spelers te selecteren, kun je een team samenstellen die op de betreffende dag in actie komt. Je kan elke speler kiezen, er is geen budget of limiet. Ook maakt het niet uit op welke positie de speler staat of voor welk land hij uitkomt.

Je team is alleen geldig voor die dag en vervalt na afloop van de laatste wedstrijd van die dag. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een geheel nieuw team te selecteren voor de volgende speeldag.

Een leuke optie van het spel is om je vrienden en familie uit te dagen. Bij je eerste selectiemoment ontvang je een code waarmee je vrienden kunt uitnodigen, waarna de statistieken elke dag bijgewerkt zullen worden.

Uiteraard zijn er elke dag geweldige prijzen met het spel te winnen. De topscorer van elke dag wint een Hisense Smartphone. De algehele winnaar ontvangt ook een Hisense Smartphone met daarbij een Adidas trui, de officiële EK bal, Adidas voetbalschoenen en de officiële EK 2016 video game.

Als je meer wilt winnen met het voorspellen van wedstrijden, dan kun je eens proberen te wedden op voetbal bij een online bookmaker. Wedden op voetbal is al in 6 eenvoudige stappen gedaan.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 05-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.