ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Underdog Wales bereikt de halve finale van het EK 2016 ten kosten van Belgie
RSS

Dat debutant Wales het tot de kwartfinale haalde, was al een wonder. Dat het vervolgens ook nog één van de favorieten van het EK 2016 wist te verslaan, had niemand voor mogelijk gehouden. Underdog en debutant Wales bereikt zelfs de halve finale van dit toernooi! Bij de bookmakers kun je veel geld winnen wanneer je voorspelt dat een underdog zal winnen van de favoriet.

België speelde het eerste kwartier ijzersterk en kwam dan ook op voorsprong door een doelpunt van Nainggolan. Nog voor rust kwam Wales op gelijke hoogte door een kopbal van Williams. Vlak na rust zette België wederom aan, maar door een geniale schijnbeweging van Robson-Kanu werden drie Belgen op het verkeerde been gezet. Robson-Kanu zette met zijn derde doelpunt van het toernooi Wales op een 2-1 voorsprong. 5 minuten voor tijd werd de kleine hoop voor de Rode Duivels de grond in geboord door een kopbal van Vokes. Debutant en underdog Wales heeft hiermee zelfs de kwartfinale van het EK voetbal bereikt. België had het jongste team op het EK voetbal sinds 30 jaar.

Dit EK 2016 heeft het kleine IJsland het grote Engeland verslaan en ook in het verleden verraste de underdog wel eens. Lees welke underdogs grote voetballanden versloegen tijdens een EK voetbal.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 02-07-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.