ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Scheidsrechter Bjorn Kuipers fluit geen wedstrijd meer op het EK 2016
RSS

De Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers heeft zijn laatste wedstrijd gefloten op het EK 2016. Maandag heeft de UEFA bekend gemaakt wie de scheidsrechters voor de halve finales zijn. Ook zijn een aantal scheidsrechters bedankt voor hun diensten, waaronder het team van Kuipers.

Kuipers geeft aan enorm te balen, want het doel was om de finale te halen. Ook is hij op dit moment nog niet trots op zijn prestaties, omdat hij vooral teleurgesteld is. Trots komt misschien later volgens de scheidsrechter. Kuipers floot de wedstrijden Duitsland - Polen, Kroatië - Spanje en Frankrijk - IJsland. Hij was vierde official tijdens de openingswedstrijd Frankrijk - Roemenië en later tijdens Duitsland - Slowakije.

De Zweedse scheidsrechter Jonas Eriksson is aangewezen om de eerste halve finale van het EK 2016 te leiden. In deze wedstrijd strijden Portugal en Wales om een plaats in de finale. De tweede halve finale tussen Duitsland en Frankrijk wordt gefloten door de Italiaan Nicola Rizzoli.

Jonas Eriksson was de vierde official tijdens de Champions League finale in 2015. Dit jaar floot hij de Europa League wedstrijd tussen Sevilla en Liverpool en in 2013 leidde hij de Super Cup. Nicola Rizzoli heeft gefloten op het WK 2014, in de Champions League in 2013 en in de Europa League in 2010.

Halve finale
6 juli: Portugal - Wales (Lyon): Jonas Eriksson (Zweden)
7 juli: Duitsland - Frankrijk (Marseille): Nicola Rizzoli (Italië)

Bekijk welke scheidsrechters welke wedstrijden hebben gefloten.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 04-07-2016 | Door:
William Hill

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.