ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Illegale verkoop EK 2016 tickets aan banden gelegd door tool van de UEFA
RSS

De UEFA heeft een nieuwe aanval geopend tegen illegale kaartverkoop rondom het EK 2016 in Frankrijk. Er is namelijk een online tool beschikbaar voor voetbalfans die het niet helemaal vertrouwen. Zij kunnen dan het systeem hun ticket laten scannen op fraude.

Momenteel is er een fors aantal kaarten in het illegale circuit, vaak tegen hoge prijzen. In een aantal gevallen gaat het om websites waarop voetbalfans hun overbodige tickets verkopen, maar in een paar gevallen worden tickets aangeboden die niet bestaan of die niet in het bezit van de verkoper zijn. Er zijn veel mensen die geld overmaken voor een nep kaartje.

Brandsays, partner van de UEFA, biedt een compleet nieuwe en simpele oplossing voor dit serieuze probleem rondom het EK voetbal. Voetbalfans worden middels een browsertool gewezen op gevaarlijke verkoopsites. Deze tool is door iedereen gratis te downloaden. Websites die op de zwarte lijst van de UEFA staan, worden geblokkeerd. Ook kunnen kopers verdachte sites aanmelden voor analyse.

De UEFA zal de database regelmatig updaten met meer illegale websites, zodat voetbalfans met een veilig gevoel een kaartje kunnen kopen voor het EK 2016. Met deze tool geeft de UEFA wederom een duidelijk signaal af aan illegale verkopers en fraudeurs.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 01-06-2016 | Door:
KroonCasino

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.