ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Ierland scoorde al na 2 min maar dit was niet het snelste doelpunt ooit
RSS

De achtste finale van het EK 2016 was slechts twee minuten oud toen Ierland verrassend op voorsprong kwam tegen gastland Frankrijk. Robbie Brady mocht de snelst gegeven penalty in de geschiedenis van het EK voetbal ooit nemen en schoot deze in de rechterhoek binnen. Frankrijk scoorde in de persoon van Griezmann na rust echter twee maal vlak achter elkaar, waardoor Ierland uitgeschakeld was. Shane Duffy van Ierland kreeg vlak na het tweede doelpunt ook nog de rode kaart. Dit was echter nog niet het snelste doelpunt ooit in de geschiedenis van het EK voetbal.

Bij de bookmakers kun je veel geld winnen wanneer je voorspelt dat in het eerste kwartier van de wedstrijd gescoord zal worden.

1.07 minuten: Dmitri Kirichenko (Rusland - Griekenland: 2-1, EK 2004)

De frustratie bij Kirichenko was erg groot gedurende de eerste wedstrijden van Rusland tijdens het EK 2004. Hij begon namelijk op de bank, terwijl de wedstrijden verloren werden. De laatste groepswedstrijd mocht Kirichenko wel in de basis starten en hij ging direct van start. Al na 67 seconden passeerde de aanvaller van CSKA Moskou keeper Antonios Nikopolidis. Medeaanvaller Dmitri Mulykin verdubbelde de score voor Rusland al snel. 2 minuten voor rust bracht Zisis Vryzas Griekenland terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk scoorden de Grieken niet meer.

2.00 minuten: Robbie Brady (Frankrijk - Ierland: 2-1, EK 2016)

Lees de 8 snelste doelpunten ooit in de geschiedenis van het EK voetbal.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 26-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.