ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Frankrijk wint eenvoudig van IJsland onder leiding van scheidsrechter Kuipers
RSS

Frankrijk en IJsland strijden vanavond om de laatste plek in de halve finale van het EK 2016. IJsland is nog nooit zo ver gekomen als tijdens dit toernooi, maar de Franse bondscoach Deschamps geeft aan dat dit geen toeval is. Frankrijk en IJsland hebben 11 keer tegenover elkaar gestaan, waarbij Frankrijk er (slechts) 3 won. De overige 8 wedstrijden werd er gelijkgespeeld. De winaar van deze kwartfinale neemt het op donderdag 7 juli op tegen Duitsland.

Wed nu op Frankrijk - IJsland en win!

Voorspelling Franse bondscoach Didier Deschamps

De spelers van Frankrijk weten dat IJsland niet door toeval zo ver is gekomen. IJsland staat in deze kwartfinale omdat ze het verdienen en veel kwaliteit hebben. Lange inworpen van 35/40 meter zijn een soort vrije trappen voor hen. Frankrijk moet ervoor waken dat ook zij, net als Engeland, ten onder gaan tegen dit stugge team. De spelers van IJsland strijden voor elke bal en zijn gemiddeld ook groter dan de Fransen (181cm tegenover 185cm). Deschamps zal op tijd ingrijpen als de wedstrijd niet zo loopt als hij wil.

Voorspelling bookmaker Mybet

Bookmaker Mybet voorspelt dat Frankrijk een eenvoudige overwinning zal boeken. Voor een overwinning van de Fransen ontvang je 'slechts' 1,50 maal je winst. Wanneer je verwacht dat IJsland het gastland weet te verslaan in deze kwartfinale, dan ontvang je met een tientje inzet maar liefst €65! Dit geeft aan dat de bookmaker verwacht dat IJsland toch niet zal winnen, alhoewel dat natuurlijk helemaal niet zeker is.

Ook een gelijkspel ligt niet in de lijn der verwachting van de bookmaker. Je winst is €45 voor een gelijkspel met maar een tientje inzet! Als IJsland goed en gedisciplineerd blijft verdedigen en blijft hopen op de penaltyserie, dan zou een gelijkspel een grote mogelijkheid zijn.

In samenwerking met bookmaker Mybet ontvang je tot €100 gratis om in te zetten. Registreer je via deze link met bonuscode 'ek2016mybet'. Je eerste storting zal vervolgens verdubbeld worden tot maar liefst €100! Nu heb je €200 om in te zetten op Frankrijk - IJsland, waarbij je €300 ontvangt bij een inzet op Frankrijk, €900 bij een gelijkspel of €1300 bij een inzet op IJsland!

Voorspelling IJslandse bondscoach Lars Lagerbäck

In een voetbalwedstrijd heeft elk team volgens Lagerbäck een kans om te winnen. Frankrijk is uiteraard de favoriet in deze kwartfinale, maar IJsland kan daar veel strijd tegenover zetten. IJsland moet geloven dat ze kunnen winnen, waardoor ze Frankrijk in de problemen kunnen brengen. De spelers van IJsland hebben veel plezier in dit EK 2016 en krijgen waarschijnlijk niet nogmaals zo'n mooie kans om ver te komen op een Europees Kampioenschap voetbal. Dit geeft motivatie genoeg om het Frankrijk erg lastig te maken.

Feiten en statistieken

Frankrijk heeft 8 van de laatste 10 wedstrijden gewonnen, 1 verloren en 1 gelijkgespeeld. IJsland heeft 4 wedstrijden gewonnen, 4 verloren en 2 gelijkgespeeld.

Frankrijk en IJsland hebben 11 keer tegenover elkaar gestaan, waarbij Frankrijk er (slechts) 3 won. De overige 8 wedstrijden werd er gelijkgespeeld. De Fransen scoorden 30 doelpunten en incasseerden er 8. De vorige ontmoeting tussen beide landen eindigde in een 3-2 overwinning voor Frankrijk, waarbij IJsland met rust met 2-0 aan de leiding ging. Deze vriendschappelijke interland werd gespeeld op 27 mei 2012.

De kwartfinale van het EK 2016 tussen Frankrijk en IJsland wordt gespeeld in het Stade de France en staat onder leiding van de Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers. Frankrijk heeft de afgelopen 6 EK's maar liefst 5 maal in de kwartfinale gestaan, terwijl IJsland voor de eerste keer zo ver is gekomen. De winaar van deze kwartfinale neemt het op donderdag 7 juli op tegen Duitsland.

Wed nu op Frankrijk - IJsland en win!

Mogelijke opstellingen
Frankrijk: Lloris; Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra; Pogba, Cabaye, Matuidi; Griezmann, Giroud, Payet.
Afwezig: Kanté, Rami (both suspended)
Mist de volgende wedstrijd bij een gele kaart: Giroud, Koscielny

IJsland: Halldórsson; Sævarsson, Árnason, R Sigurdsson, Skúlason; Gudmundsson, Gunnarsson, G Sigurdsson, B Bjarnason; Bödvarsson, Sigthórsson.
Mist de volgende wedstrijd bij een gele kaart: Árnason, B Bjarnason, Gudmundsson, Gunnarsson, Halldórsson, Sævarsson, Sigthórsson, G Sigurdsson, Skúlason

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 03-07-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
KroonCasino

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.