ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

EK 2016 sponsor Hyundai Kia heeft 875 vervoermiddelen beschikbaar gesteld
RSS

EK 2016 sponsor Hyundai-Kia heeft de sleutels van maar liefst 875 vervoermiddelen overhandigd die gebruikt zullen gaan worden tijdens het EK voetbal in Frankrijk. De overhandigingsceremonie was maandag 30 mei 2016 in het Stade de France in Saint-Denis.

Hyundai heeft 428 vervoermiddelen beschikbaar gesteld, waaronder de modellen Genesis, Santa Fe, Tucson en i20. Hyundai is al 16 jaar de officiële sponsor van het Europees Kampioenschap voetbal.

Kia Motors heeft ook nog eens 447 vervoermiddelen overhandigd voor de transport van de nationale voetballers, scheidsrechters en andere leden van de UEFA. Kia levert merken als de Sportage crossover, Optima sedan, Sorento SUV, Carens compact MPV en de Soul urban crossover.

Meer dan 80 medewerkers van Hyundai-Kia Motors en de UEFA namen deel aan de ceremonie in speelstad Saint-Denis.

De slogan op de bussen van de landenteams worden voor het eerst gekozen door voetbalfans uit Europa. Hierdoor hoopt Hyundai-Kia dichterbij de supporters te komen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 31-05-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.