ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

De achtste finales zijn eenvoudig te voorspellen want Belgie haalt de finale
RSS

De groepsronden van het EK 2016 zijn voorbij en de achtste finales zijn begonnen. De volgende landen zijn nog in de race om de finale te bereiken: Zwitserland, Polen, Wales, Noord-Ierland, Kroatië, Portugal, Frankrijk, Ierland, Duitsland, Slowakije, Hongarije, België, Italië, Spanje, Engeland en IJsland. In deze lijst staan erg veel kleine voetballanden, waardoor de wedstrijden eenvoudig te voorspellen zijn.

Frankrijk is bij de bookmakers de grootste favoriet om het EK voetbal in eigen land te winnen, terwijl Duitsland ook een grote kans maakt. Voor Frankrijk ontvang je 5x winst en voor Duitsland 5,5x winst. Op de derde plaats staat Spanje (6x), gevolgd door België (7x). Dit betekent dat de bookmakers verwachten dat België een redelijk grote kans maakt om het EK 2016 te winnen! Een grotere kans dan bijvoorbeeld Engeland (10x) en Italië (17x).

Op weg naar de finale komt België op papier makkelijke tegenstanders tegen. De Rode Duivels kunnen landen als Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Engeland pas in de finale treffen. De bookmakers verwachten dan ook dat België de grootste kans maakt om de finale te bereiken! Volg deze verwachting en win 3x je inzet!

Tot nu toe is het EK 2016 een groot succes voor bookmakers. Dit is de eerste keer dat er 24 landen deelnemen, waardoor er ook meer wedstrijden zijn. Ook de doelgroep is hierdoor groter. Door de onverwachte resultaten van sommige wedstrijden, hebben enkele voetbalfans veel geld gewonnen. Totaal zijn er alleen bij de Engelse bookmaker Bet-at-Home al meer dan 500.000 weddenschappen afgesloten!

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 25-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.