ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Zing voor David Guetta en win tickets en een VIP behandeling voor het EK 2016 in Frankrijk
RSS

Zing voor David Guetta en win tickets en een VIP-behandeling voor het EK 2016 in Frankrijk. De Franse DJ roept een miljoen fans op om hem te helpen bij het officiële EK 2016 lied genaamd This One's For You. David Guetta is de muziekale ambassadeur van het EK 2016, maar wil alle voetbalfans betrekken bij de song. Hierdoor wordt het EK lied een globaal anthem die door alle fans wordt gesteund.

Guetta is erg enthousiast over zijn samenwerking met de UEFA om het officiële EK lied te mogen produceren. Hij is erg vereert om de openingsceremonie muziekaal te begeleiden in zijn eigen land. Het EK 2016 draait om alle voetbalfans en daarom wil hij ze graag allemaal betrekken bij het lied. Muziek en sport brengt mensen namelijk dichter bij elkaar.

Elke fan die een geluidsfragment inzendt, ontvang een uniek stuk artwork. Ook neemt iedereen automatisch deel aan de wedstrijd voor tickets voor de openingswedstrijd van het EK 2016 en een VIP-behandeling tijdens de openingsceremonie de avond ervoor.

De Fransman zal het lied zelf schrijven en produceren. Hij is daarmee het sleutelfiguur voor de muziekale campagne van de UEFA rondom het EK 2016. Guetta neemt alle geluidsfragmenten van fans op en mixt ze tot één lied, die in het voorjaar van 2016 gereleased zal worden.

David Guetta heeft 9 miljoen albums verkocht, 40 miljoen singels, 2 biljoen streams op Spotify en 4,3 biljoen views op Youtube. Ook heeft hij 55 miljoen fans op Facebook, 19 miljoen volgens op Twitter en 4 miljoen op Instagram.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 16-01-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.