ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Win mooie prijzen door te stemmen op de EK 2016 slogan van jou land op hun toerbus
RSS

Win mooie prijzen door te stemmen op de EK 2016 slogan van jou land op hun toerbus. Sponsor Hyundai geeft de voetbalfans namelijk de mogelijkheid om te stemmen voor een slogan die je land motiveert tijdens het EK 2016 in Frankrijk. De slogan wordt op de toerbus afgebeeld.

Lees hier meer over de EK 2016 slogan en bekijk alle slogans van het EK 2012.

Tussen 11 december 2015 en 1 maart 2016 konden voetbalfans hun suggestie voor een slogan indienen bij de UEFA. Vanaf nu zijn er er land drie slogans geselecteerd, waar je op kunt stemmen. De fan die de winnende slogan heeft ingediend, wint een paar EK 2016 kaarten en een Hyundai Premium Set (wedstrijdbal, mascotte speeltje, pet en backpack).

Wanneer je geen slogan hebt ingestuurd, kun je nog steeds kans maken op geweldige EK 2016 prijzen! Ga naar de website van de UEFA en breng je stem uit.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 26-03-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Bwin

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.