ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Win een voetbalshirt of een deel van de jackpot bij bookmaker Nederbet
RSS

NederbetScoor met Nederbet tijdens het EK 2016 en win een deel van de jackpot van €20.000 of 1 van de 50 voetbalshirten die men weggeeft!!

Tijdens de NetEnt Score Roulette wordt er bij elk doelpunt in de groepsronde op het EK voetbal €200 aan de jackpot toegevoegd. Ter vergelijk: tijdens het EK 2012 werden 76 doelpunten gescoord in de groepsronden. Deze jackpot zal verdeeld worden onder 100 deelnemers bij Nederbet.

Maar er is nog meer bij Nederbet. Ook ontvang je voor elk gescoord doelpunt tijdens de groepsronde maar liefst 5 gratis spins op de gokkast Football Champions Cup, met een maximum van 50 gratis spins per dag! Dit zijn 5 gratis ronden op een gokkast, zonder dat het je geld kost! Lees hier wat gratis spins zijn.

Je kwalificeert je voor de jackpot door ten minste 10 ronden te spelen op de Score Roulette tafel gedurende de promotieperiode. Je verdient hiermee maximaal 1 ticket per dag en maximaal 13 tickets totaal. Door 20 ronden op de tafel te spelen, activeer je de 5 gratis spins per doelpunt. Winnaars worden geloot op donderdag 23 juni. Registreer je dus snel (en gratis)!

Naast deze geweldige EK 2016 promotie heeft Nederbet uiteraard ook hun reguliere welkomstbonussen. Alle nieuwe spelers ontvangen 7 gratis spins op Twin Spin, zonder ook maar een storting te hoeven doen! Je eerste storting wordt daarna verdubbeld én je ontvangt nogmaals 20 gratis spins op Guns 'n Roses!

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 14-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.