ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Win een reis naar de EK finale in Parijs en 500 euro zakgeld
RSS

Mr GreenWelk land zal Europees Kampioen worden in 2016? Jij kunt samen met je vriend een reis naar de finale winnen! Eén speler en een gast hebben de kans om de EK finale live op 10 juli in Parijs te gaan meemaken. Daarbij ontvang je ook nog eens €500 zakgeld en 2 overnachtingen in een 4-sterren hotel. Wat wil je nog meer deze zomer!?

Hoe maak je kans op deze reis naar de finale van het EK?
De reis wordt aangeboden door MrGreen. Dit is een bekend online casino uit Engeland (lees review). Registreren is geheel gratis en er wordt vertrouwelijk omgegaan met persoonlijke gegevens. Voor elke €50 die je speelt op de gokkasten Shoot! en/of Football Star verdien je een ticket voor de trekking. Uiteraard maak je ook gewoon kans op de geldprijzen uit de gokkasten.

De actieperiode is van 9 juni t/m 27 juni. De winnaar wordt geloot op 28 juni, waarna MrGreen direct contact me je zal opnemen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 17-06-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.