ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Wie zijn geschorst en wie staan op scherp tijdens de halve finale van het EK
RSS

Welke spelers zijn geschorst voor de kwartfinales van dit EK 2016? En wie kan zich geen gele kaart meer veroorloven in die wedstrijden?

Gele kaarten worden na afloop van de kwartfinale kwijtgescholden, zodat alle spelers vanaf de halve finale weer met een schone lei beginnen (artikel 48.04 van de officiële reglementen van de UEFA). Dit betekent dat een in de kwartfinale opgelopen schorsing wel blijft staan voor de halve finale, maar spelers die in de halve finale een gele kaart oplopen niet geschorst zullen zijn voor de finale. Spelers die een rode kaart krijgen in de halve finale zijn uiteraard wel geschorst voor de finale.

Wedden op gele en rode kaarten is mogelijk met €100 gratis inzet bij bookmaker Mybet en kan veel winst opleveren!

Vier spelers zijn geschorst voor de halve finale van het EK 2016:

Portugal: William Carvalho
Wales: Ben Davies, Aaron Ramsey
Duitsland: Mats Hummels
Frankrijk: geen geschorsten, N'Golo Kanté en Adil Rami zijn terug van een schorsing.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 06-07-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Bwin

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.