ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Wedstrijden van het EK 2016 worden bij terreurdreiging mogelijk zonder supporters gespeeld
RSS

Wedstrijden op het EK 2016 in Frankrijk van komende zomer worden mogelijk achter gesloten deuren afgewerkt als er sprake is van een terreurdreiging in gastland Frankrijk. De UEFA overweegt deze maatregel in te voeren naar aanleiding van de aanslagen in Parijs van eind vorig jaar.

In november was onder meer de oefeninterland tussen Frankrijk en Duitsland in Stade de France een doelwit van terroristen. De bommen kwamen uiteindelijk buiten het stadion tot ontploffing. "Als er sprake is van een veiligheidsprobleem, moeten we de wedstrijden spelen zonder de fans", zegt toernooidirecteur Martin Kallen tegen de BBC. Een andere optie is om duels te verplaatsen naar andere stadions of op een later moment in te halen. "Maar op dit moment zijn er geen aanwijzingen voor een serieuze terreurdreiging."

In Stade de France gaat het EK op 10 juni van start. Frankrijk en Romenië openen de Europese eindronde. Het stadion in Parijs vormt ook het decor van de finale.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 02-03-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Bwin

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.