ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Wedden op Real Madrid en Atletico Madrid kan bij verschillende bookmakers
RSS

Wedden op de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid kan bij verschillende bookmakers. Bij alle bookmakers is Real Madrid de favoriet, terwijl Atletico dit seizoen de meeste onderlinge punten heeft gewonnen. Inzetten op Real Madrid levert je 2,50 maal je inzet op, terwijl winst voor Atletico je maar liefst 3,20 maal je inzet kan opleveren! De finale begint om 20:45u en wordt gespeeld in Milaan.

Registreer je bij bookmaker MyBet met bonuscode EK2016MYBET of bij de Nederlandse bookmaker NederBet met code EK2016 en win vanavond veel geld!

Het toetje van het seizoen 2015/16 is er één om de vingers bij af te likken. In Milaan strijden stadgenoten Real Madrid en Atlético Madrid om de felbegeerde Champions League-bokaal. Het is de strijd tussen de supersterren van De Koninklijke en de vechtmachine van Diego Simeone, die doorgaans goed presteert tegen de rivaal. Een vooruitblik op het gevecht van zaterdagavond (20.45 uur).

Wie voorafgaand aan dit seizoen had gezegd dat Atlético net als twee jaar geleden weer in de Champions League-finale zou staan, was ongetwijfeld voor gek verklaard. Toch slaagde Diego Simeone er dit seizoen weer in om een geweldige prestatie te leveren met zijn selectie. Zo haalde het dit seizoen in La Liga maar liefst vier punten tegen Real Madrid (thuis 1-1 thuis, uit 0-1) en schakelde Atlético in de Champions League FC Barcelona uit in de kwartfinales. Ook in de halve finale rekenden Los Colchoneros af met een op papier beter team, namelijk Bayern München. Het zegt iets over Atlético Madrid, dat in staat is om elftallen met louter wereldsterren te overvleugelen met teamspirit.

Simeone niet bezig met revanche

Vanavond in Milaan zal Atlético revanche willen voor de wedstrijd van twee jaar geleden in Lissabon. De manschappen van Simeone dachten Real toen te verslaan in de Champions League-finale, maar bezweken uiteindelijk onder de druk. Sergio Ramos scoorde in blessuretijd de gelijkmaker, nadat Diego Godin vroeg de score had geopend. In de verlenging liep De Koninklijke uit naar een ruime 4-1 zege. Hoewel die nederlaag nog altijd pijn doet bij Atlético, is Simeone wars van sentimenten. "In het voetbal bestaat wraak niet, wel nieuwe kansen. Wraak of revanche appelleert aan iets negatiefs en wij willen positief blijven. Mijn ploeg straalt de ambitie en het vertrouwen uit dat wij de Champions League kunnen winnen", zei hij in aanloop naar de eindstrijd.

Toen Real Madrid in 2014 de rivaal over de knie legde in de CL-finale, zwaaide Carlo Ancelotti nog de scepter bij De Koninklijke. Hij verwacht vanavond een loodzware wedstrijd voor zijn oude werkgever. "Het zal een zeer intense en zwaarbevochten wedstrijd worden", zegt hij. "Atlético is de slechts denkbare tegenstander voor Real. Ze hebben maar een halve fout nodig om je te kunnen killen."

Atlético geweldig op dreef tegen Real

Het is overigens opvallend wat er na die wedstrijd, op 24 mei 2014, is gebeurd. De rivalen stonden sindsdien tien keer tegenover elkaar en opvallend genoeg won Real slechts één van die tien ontmoetingen. Atlético kwam vijf keer als winnaar uit de strijd, de andere vier duels eindigden in een gelijkspel. Bang hoeft Atlético daardoor ook niet te zijn voor de stadgenoot, al heeft Real Madrid met onder meer Cristiano Ronaldo en Gareth Bale meerdere supersterren in huis. Laatstgenoemde zette de verhoudingen deze week nog even op scherp. "In mijn ogen zou er geen enkele speler van Atlético in de basis staan bij Real Madrid", zei hij.

Ook Real-coach Zinedine Zidane leeft met vertrouwen toe naar de eindstrijd. De jonge trainer kan in zijn eerste seizoen meteen een grote prijs pakken met zijn club. "Verliezen zal geen optie zijn. Dat zit, zeker in grote wedstrijden, niet in de natuur van Real. Uiteraard kunnen er altijd onverwachte dingen gebeuren, maar we gaan deze finale met een uitstekende voorbereiding beginnen."

Ronaldo verschijnt aan de aftrap

Even was er in het witte kamp van Madrid deze week de angst dat Cristiano Ronaldo vanavond niet kon spelen. Hij liep deze week namelijk een blessure op tijdens de training. Donderdag trainde hij echter al weer voluit mee. "Cristiano is honderd procent fit", verzekerde Zidane. "En zelfs al zou hij wat pijntjes hebben, dan voelt hij die tijdens zo'n finale echt niet."

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 28-05-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.