ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Wedden op Juventus tegen Bayern Munchen met de hoogste odds en beste bookmakers
RSS

Nederlandse voetballiefhebbers moeten nog één nachtje slapen voor zij PSV aan het werk kunnen zien tegen Atlético Madrid, maar met het programma van vanavond (dinsdag) voor de achtste finales van de Champions League hoeven we ons allerminst te vervelen. Titelhouder FC Barcelona gaat op visite bij Arsenal, terwijl het ijzersterke Bayern München een bezoek brengt aan runner-up van afgelopen seizoen Juventus.

Bookmaker Juventus Gelijk Bayern München
Bet-at-home 3.56 3.10 2.14
Betfair 3.75 3.20 1.85
Nederbet 3.40 2.90 2.14
Kroon Casino 3.60 3.00 2.25
William Hill 3.60 3.10 2.20
Bwin 3.70 3.20 2.25
 
Bij de wedstrijd van vanavond bij de laatste zestien van het miljoenenbal is er op voorhand één ploeg duidelijk favoriet, namelijk Bayern München. De Duitsers zijn in eigen land nagenoeg onverslaanbaar en kwamen ook de groepsfase van de CL zonder noemenswaardige problemen door. Op weg naar de Champions League-titel in 2013 was Bayern in de kwartfinale met twee keer 2-0 de baas over Juventus, maar deze keer lijkt het spannender te worden.

In het begin van het seizoen had Juventus even nodig om het vertrek van onder meer Andrea Pirlo, Carlos Tevez en Arturo Vidal (naar Bayern) op te vangen, maar inmiddels loopt alles op rolletjes bij de recordkampioen van Italië. Weliswaar werd afgelopen weekend in de Serie A met 0-0 gelijkgespeeld bij Bologna, de voorgaande vijftien competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen. Met die indrukwekkende reeks werkte Juventus zich van de middenmoot van de Serie A op naar de koppositie. Een vijfde opeenvolgende titel van La Vecchia Signora begint daardoor te lonken.

"Ik verwacht dat Juventus hoog druk zal zetten, maar als wij daarmee om kunnen gaan, dan zullen we zien wat er gebeurt. Juventus is het seizoen niet goed begonnen, maar de laatste periode pakt haar manier van spelen goed uit. Het wordt een interessante wedstrijd", voorspelt Bayern-coach Pep Guardiola. De Spaanse tacticus heeft wel een puzzel te leggen. "We hebben geen enkele centrale verdediger beschikbaar. We moeten dus gecontroleerd aanvallen en standaardsituaties van Juventus zoveel mogelijk vermijden. Zij zijn misschien wel de beste ploeg van Europa wat dode spelmomenten betreft."

Dat Juventus tot verrassingen in staat is, bewees het afgelopen seizoen. De Turijnse formatie was destijds in de halve finale te sterk voor het veel hoger aangeschreven Real Madrid. Juventus-coach Massimiliano Allegri weet dat zijn equipe defensief scherp moet zijn om kans te maken op een nieuwe stunt. "Vorig jaar kreeg ik veel kritiek toen ik zei dat 0-0 een goed resultaat was. Maar 0-0 in een thuiswedstrijd is goed", houdt de Italiaanse oefenmeester vol. "Maar het is onwaarschijnlijk dat het 0-0 wordt, ik verwacht veel doelpunten. Bayern heeft een bepaalde manier van spelen en ik betwijfel of zij die zal veranderen. We moeten verdedigend sterk zijn, maar het belangrijkste is om onder de druk uit te voetballen als we in balbezit zijn. Technisch en tactisch gezien moeten we op hun (Bayern, red.) niveau komen. We staan verdiend bij de laatste zestien, maar dit affiche voelt meer als een halve finale."

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 23-02-2016 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.