ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Wedden op Arsenal tegen Barcelona met de hoogste odds en beste bookmakers
RSS

Nederlandse voetballiefhebbers moeten nog één nachtje slapen voor zij PSV aan het werk kunnen zien tegen Atlético Madrid, maar met het programma van vanavond (dinsdag) voor de achtste finales van de Champions League hoeven we ons allerminst te vervelen. Titelhouder FC Barcelona gaat op visite bij Arsenal, terwijl het ijzersterke Bayern München een bezoek brengt aan runner-up van afgelopen seizoen Juventus.

Bookmaker Arsenal Gelijk Barcelona
Bet-at-home 3.81 3.75 1.85
Betfair 4.33 3.75 1.85
Nederbet 3.80 3.45 1.84
KroonCasino 4.00 3.80 1.90
William Hill 4.20 3.40 1.91
Bwin 4.10 3.70 1.90
 

Met Arsenal - Barcelona krijgen we een herhaling van de CL-finale van 2006 voorgeschoteld. Destijds waren de Catalanen de baas over de Londenaren, iets dat in 2010 (kwartfinale) en 2011 (achtste finale) ook het geval was. Manager Arsene Wenger weet dat het lastig wordt om het tweeluik deze keer wel te winnen. "Barcelona is de superfavoriet. Ze hebben de meest efficiënte aanval ter wereld en kunnen ook scoren als ze de onderliggende partij zijn. Een perfect team bestaat niet, maar Barcelona komt aardig in de buurt", toonde de Franse oefenmeester zich maandag lyrisch over Barça.

Barcelona-coach Luis Enrique beaamt de woorden van Wenger dat zijn team de 'topfavoriet' is. "Dat is logisch", doet de coach geen enkele moeite om Barça niet toch stiekem in de rol van underdog te manoeuvreren. "Wij zijn de huidige Champions League-kampioen, maar dat zegt tegen Arsenal natuurlijk niets. We zullen ons elke wedstrijd weer moeten bewijzen. En het spelen van een uitwedstrijd is altijd lastig." Barcelona is al 32 duels op rij ongeslagen, een clubrecord. In deze periode was het goed voor maar liefst 104 goals en kreeg het er slechts negentien tegen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 23-02-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.