ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Wed op Duitsland tegen Frankrijk met code EK2016MYBET voor gratis 100 euro
RSS

Wedden op Duitsland - Frankrijk kan bij bookmaker Mybet. Het is daarbij mogelijk om in te zetten op uitslag van de wedstrijd, maar ook op het aantal gele/rode kaarten, overtredingen, hoekschoppen en dergelijke. Ook kan je inzetten op wie de winnaar en topscorer van het EK2016 wordt. Frankrijk en Duitsland zijn de grote favoriet bij de meeste bookmakers. Fransman Antoine Griezmann staat momenteel bovenaan de topscorerslijst.Wed op Duitsland tegen Frankrijk met code EK2016MYBET voor gratis 100 euro

"Een wedstrijd is nog spannender als je zelf ook iets kunt winnen"

Wedden op het EK 2016 is heel eenvoudig en al in een 4 stappen gedaan. Gebruik bonuscode 'ek2016mybet' bij je registratie voor een bonus van maximaal €100! Mybet kun je onder andere kennen van de Duitse profclub Fortuna Düsseldorf, waar ze shirtsponsor van zijn.

  1. Registreer je gratis bij bookmaker Mybet met de bonuscode (Mybet gaat veilig om met je persoonsgegevens en wordt gecontroleerd door de Duitse overheid)
  2. Zoek naar de wedstrijd Duitsland - Frankrijk en kies wie de winnaar wordt (kies '1' als je verwacht dat Duitsland wint en ontvang 2,80 maal je inzet, kies 'x' voor een gelijkspel en ontvang 3,10 maal je inzet of kies '2' voor Frankrijk en ontvang ook 2,80 maal je inzet)
  3. Stort een bedrag op je account (je eerste storting wordt gratis verdubbeld door de bonuscode, zodat je dubbel zoveel winst maakt)
  4. Vul je inzet in, bevestig deze en ga de spannende wedstrijd kijken!

Bekijk de feiten en statistieken van de wedstrijd Duitsland - Frankrijk om een goede inzet te plaatsen.

Geen kansspelbelasting betalen?
Binnenkort zal de Tweede Kamer een wet aannemen waarbij bookmakers de Nederlandse markt mogen betreden. Bij deze bookmakers moet je maar liefst 29% kansspelbelasting betalen over je winsten. Bij de Nederlandse bookmaker Toto is dit zelfs al het geval, waardoor je winkansen sterk verminderd worden. Registreer je dus vandaag nog bij de Duitse bookmaker Mybet en voorkom dat je belasting moet betalen over je winsten!

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 07-07-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.