ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Voorspel het EK 2016 met het nieuwe spel van de UEFA en win fantastische prijzen
RSS

De UEFA heeft in aanloop naar het EK 2016 een nieuw spel gelanceerd: voorspel het complete resultaat van het toernooi met de Hyundai Bracket Predictor en win geweldige prijzen. De spanning richting het EK 2016 neemt toe en jij kan hieraan deelnemen door de Hyundai Bracket Predictor te spelen.

Het spel is simpel: voorspel het gehele toernooi voordat de eerste aftrap gedaan is op 10 juni. Je moet de stand in elke groep voorspellen, je vier beste derde plaatsen kiezen en de winnaars van elke knock-out ronde bepalen. Tot slot gok je wie de winnaar van het EK 2016 wordt.

Punten worden verzameld voor elke correctie voorspelling, met fantastische prijzen te winnen. De speler die op het overall leaderboard bovenaan eindigd, wint een tablet, een smart watch en een Hyndai Premium set. In deze set zit een EK 2016 bal, mascotte speeltje, een hoed en een backpack. De top 10 wint ook mooie EK 2016 prijzen.

Je hebt tot 9 juni 13:00u om je voorspellingen voor het EK 2016 in te vullen. Tijdens het toernooi kun je geen wijzigingen meer aanbrengen.

Voorspel hier het EK 2016

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 17-04-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.