ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Voorspel de uitslagen van de EK wedstrijden met de Hyundai Match Predictor
RSS

Denk je dat je de uitslagen van de EK wedstrijden kunt voorspellen? Bewijs het dan met de Hyundai Match Predictor en daag je vrienden uit.

Met het spel van de EK sponsor kun je elke dag de uitslag van de wedstrijden voorspellen, van de groepsronden tot de finale. Het spel werkt erg simpel; voorspel de uitslag en deel deze met je vrienden. Op deze manier kun je head-to-head tegen elkaar spelen.

Vanaf de achtste finale kun je ook voorspellen welk land als eerste zal scoren in een wedstrijd. Ook kun je dan voorspellen welke speler als eerste scoord. Hiermee kun je veel punten verdienen.

Voor de winnaar van de Hyundai Match Predictor ligt een mooie smart watch klaar. De top 10 wint een Hyundai Premium set.

Ben je goed in het voorspellen van uitslagen? Probeer dan eens in te zetten bij een online bookmaker. Je kan dan veel geld winnen met je voetbalkennis.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 07-06-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.