ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Voorselectie Nederlands elftal wordt vrijdag 21 augustus bekend gemaakt door bondscoach Danny Blind
RSS

Danny Blind heeft aangegeven aanstaande vrijdag de eerste voorselectie van het Nederlands elftal bekend te maken, met de EK 2016 kwalificatie wedstrijden tegen IJsland en Turkije in het zicht.

Donderdag wordt de nieuwe technische staf van het Nederlands elftal gepresenteerd. Deze bestaat uit Ruud van Nistelrooij en Marco van Basten.

Op donderdag 3 september speelt het Nederlands elftal thuis tegen IJsland (nummer 1) en op zondag 6 september uit tegen Turkije (nummer 4). Zelf staat het Nederlands elftal op de 3e plaats in poule A. Nederland heeft 10 punten uit 6 wedstrijden en staat 3 punten achter op Tsjechië en 5 punten op IJsland.

Nederland moet bij de eerste 2 plaatsen in poule A eindigen om rechtstreeks geplaatst te worden voor het EK 2016 in Frankrijk. Ook de beste nummer 3 is rechtstreeks geplaatst. De andere nummers 3 moeten in play-off wedstrijden strijden om de overige 4 tickets voor het EK 2016.

Bondscoach Blind heeft de vrijdag gekozen om de voorselectie van het Nederlands elftal bekend te maken. De voorselectie bestaat uit ongeveer 30 spelers. De vorige bondscoach, Guus Hiddink, maakte de voorselectie altijd op een woensdag bekend. Aanstaande vrijdag is precies 1 week voordat de definitieve selectie van het Nederlands elftal bekend wordt gemaakt. De definitieve selectie bestaat uit 23 spelers.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 20-08-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.