ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Voormalige prof Facey cel in vanwege matchfix
RSS

Delroy Facey heeft een celstraf van 2,5 jaar opgelegd gekregen vanwege betrokkenheid bij matchfixing. De 35-jarige Engelse aanvaller ontkent schuldig te zijn, maar volgens een rechter van de rechtbank in Birmingham is er voldoende bewijs voor het tegendeel.

Uit de bewijslijst komt naar voren dat Facey zich door twee mannen voor 20.000 euro heeft laten omkopen. De geeft de voetballer ook toe, maar hij houdt vol dat hij niet heeft meegewerkt aan het manipuleren van wedstrijden.

Facey speelde als prof voor onder meer Bolton Wanderers, Hull City en West Bromwich Albion. Met eerstgenoemde club was hij in het seizoen 2003/2004 actief in de Engelse Premier League. Facey speelde tien wedstrijden op het hoogste niveau in Engeland en maakte daarin één doelpunt.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 28-04-2015 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.