ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Tickets voor het EK 2016 zijn nog 11 dagen te koop, 18 januari om 12 uur sluit de kaartverkoop
RSS

Tickets voor het EK 2016 zijn nog slechts 11 dagen verkrijgbaar. 18 januari 2016 om 12uur sluit namelijk de kaartverkoop.

De loting van afgelopen december kreeg veel aandacht en werd gevolgd door heel veel voetbalfans. Na afloop van de loting werd de tweede fase van de kaartverkoop gestart. Er kwamen 800.000 tickets vrij voor supporters van de 24 deelnemende landen. Elk land heeft een eigen website, waarop de kaarten verkocht worden door de betreffende voetbalbond van het land.

Daarnaast zijn er kaarten beschikbaar voor de afzonderlijke wedstrijden. Meer dan 170 nationaliteiten hebben een aanvraag gedaan voor EK 2016 kaarten. Sinds afgelopen week zijn fans in staat om te zien welke wedstrijden en categorieën populair zijn. Hierdoor kunnen ze hun eigen kans op een ticket optimaliseren door minder populaire kaarten te kiezen.

De kaartverkoop is niet op basis van wie het eerst komt. De datum en tijd van aanvragen heeft dus geen invloed op het al dan niet verkrijgen van de EK 2016 kaarten. Desondanks wordt door de UEFA afgeraden om kaarten op het laatste moment te kopen. Vanwege de drukte op het laatste moment, kan het zijn dat de server plat ligt. Eind februari 2016 wordt de uitslag van de random toewijzing van de kaarten bekend.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 08-01-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.