ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Terroristische aanslagen in Brussel zijn een reminder voor de veiligheid tijdens het EK 2016 in Frankrijk
RSS

De terroristische aanslagen in Brussel werken als een soort reminder voor de organisatie van het EK 2016 in Frankrijk, zo zegt Bernard Cazeneuve, de Franse minister van Binnenlandse Zaken. Hij benadrukt dat er komende zomer sprake moet zijn van een 'zeer hoog level van beveiliging'.

Tientallen mensen kwamen dinsdag bij explosies in Brussel om het leven. Aangezien het EK al over drie maanden van start gaat, is het zaak om voor een zeer goede beveiliging te zorgen in Frankrijk. Ook omdat er in november al aanslagen plaatsvonden in Parijs, onder meer bij het nationale stadion. "De gebeurtenissen in Brussel herinneren ons eraan dat er een zeer hoog beveiligingsniveau nodig is om het EK 2016 succesvol te laten verlopen", aldus Cazeneuve.

"Het EK moet een feest zijn, maar de collectieve veiligheid is en verplichting voor iedereen, naast de overheid", aldus de Franse minister van Binnenlandse Zaken.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 22-03-2016 | Door:
BetFair

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.