ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Strootman, Vlaar, Willems en Clasie wegens blessures niet opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal
RSS

Kevin Strootman, Ron Vlaar, Jetro Willems en Jordy Clasie missen de eerstvolgende 2 EK 2016 kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal. Deze 4 spelers maken wegens blessures geen deel uit van de voorlopige selectie van het Nederlands elftal die bondscoach Danny Blind morgen bekend zal maken.

Ook het meespelen van Robin van Persie, Stefan de Vrij, Klaas-Jan Huntelaar en Wesley Sneijder is nog onzeker, aangezien zij langzaam herstellende zijn van diverse blessures.

Op donderdag 3 september speelt het Nederlands elftal thuis tegen IJsland en op zondag 6 september uit tegen Turkije in het kader van het EK 2016 in Frankrijk. Morgen zal de voorlopige selectie voor deze 2 kwalificatiewedstrijden bekend worden, een week later volgt de definitieve selectie van het Nederlands efltal.

Zeer waarschijnlijk zullen Kevin Strootman, Ron Vlaar en Jetro Willems ook de 2 kwalificatiewedstrijden in oktober wegens hun blessures missen. De verwachting is dat Jordy Clasie tegen die tijd wel volledig hersteld is.

Het Nederlands elftal speelt op zaterdag 10 oktober uit tegen Kazachstan en dinsdag 13 oktober thuis tegen Tsjechië. Dit zijn de laatste 2 EK 2016 kwalificatiewedstrijden, die gezien de stand in poule A nog van groot belang zullen zijn voor het Nederlands elftal.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 20-08-2015 | Door:
Finale

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
BetFair

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.