ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Speel de exclusieve EK 2016 game (Fantasy Football) en win een smartphone, PES 2016 en voetbalschoenen
RSS

Het Europees Kampioenschap voetbal 2016 nadert snel en jij kunt als voetbalfan deelnemen aan dit feest. Op Euro2016.com staat namelijk een exclusieve game, de McDonald’s Fantasy ’16, met fantastische prijzen te winnen. Dit is een klassiek Fantasy Football spel voor het voetbaltoernooi in Frankrijk komende zomer.

Kies een voetbalteam van 15 personen uit de gekwalificeerde landen. Je krijgt €100 miljoen om uit te geven, dus koop je spelers verstandig aan. Koop je sterspelers als Christiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic en Robert Lewandowski of kies je voor goedkopere talenten uit de 24 deelnemende landen? Ongetwijfeld zullen er op het EK 2016 nieuwe sterspelers opstaan.

Punten worden gescoord voor een clean sheet (keepers en verdedigers) en gescoorde doelpunten en assisten. Ook voor het krijgen (aanvallers) en stoppen (keepers) van penalty’s kunnen punten gescoord worden.

Prijzen worden uitgereikt aan de speler met de meeste punten op een wedstrijddag en in elke speelronde. De algemeen winnaar mag een smartphone uitzoeken, evenals een trui van je land, voetbalschoenen, Pro Evolution Soccer 2016 en de nieuwe EK 2016 wedstrijdbal.

De deadline om deel te nemen aan het EK 2016 spel van de UEFA is de aftrap van de openingswedstrijd tussen gastland Frankrijk en Roemenië om 21:00uur op 10 juni 2016.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 08-05-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.