ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Social media wordt door de FIFA gebruikt om het EK2016 in Frankrijk te promoten
RSS

EK2016 social mediaHet doel van de digitale communicatie is om een sterke band te creëren tussen het EK2016 en de online communities die het toernooi volgen. Het beleid van de UEFA rondom het EK2016 is om nieuws over het evenement te delen, evenals presentaties van elke regio.

Het doel is om niet alleen voetballiefhebbers, maar ook andere mensen bij het EK2016 te betrekken. Om dit te bereiken, heeft de UEFA een uitgebreid digitaal systeem ontwikkeld in samenwerking met de belanghebbenden van het toernooi (speelsteden, organisatoren en sponsoren). De activiteiten zijn met name gericht op Facebook, Twitter en de EK2016 website.

Lees meer over de EK2016 social media.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 17-03-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.