ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Sneijder tegen Turken vermoedelijk weer aanvoerder Oranje
RSS

Na twee jaar mag Wesley Sneijder tegen Turkije waarschijnlijk de aanvoerdersband weer dragen bij Oranje. De middenvelder wilde het dinsdag nog niet bevestigen, maar een grote glimlach verraadde dat hij zaterdag de captain van de nationale ploeg is. Hij vervangt Robin van Persie, die wegens een blessure niet bij de selectie zit. Ook Arjen Robben, de reserve-aanvoerder, is niet van de partij.

Na het EK van 2012 werd Sneijder benoemd tot vaste aanvoerder van het Nederlands elftal, maar na één jaar pakte toenmalig bondscoach Louis van Gaal hem de aanvoerdersband alweer af. Sneijder zakte in de pikorde tot achter Van Persie, Robben en ook Kevin Strootman, maar deze drie spelers zijn Turkije niet van de partij. Sneijder lijkt om die reden de logische aanvoerder in de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd.

De vraag of hij inderdaad de captain van Oranje is tegen de Turken, wilde Sneijder in gesprek met FCUpdate.nl nog niet helemaal beantwoorden. "Daar mag ik niets over zeggen", zei hij met een veelzeggende glimlach. "Of ik het al weet? Ja, ik weet het. Maar het is ook niet zo ingewikkeld, toch?", glunderde de Utrechter.

De laatste keer dat Sneijder aanvoerder van Oranje was, was op 22 maart 2013 tegen Estland.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 24-03-2015 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Bwin

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.