ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Scheidsrechter Bjorn Kuipers maakt zich op voor de EK 2016 finale op 10 juli in Parijs
RSS

EK 2016 scheidsrechtersHet Nederlands Elftal had van scheidsrechter Björn Kuipers wel op het EK 2016 in Frankrijk aanwezig mogen zijn. Hij vindt het heel jammer dat Nederland zich niet heeft weten te kwalificeren voor het voetbaltoernooi. Mede door het falen van Oranje heeft Kuipers veel kans om de finale van het EK 2016 te mogen fluiten. Bekijk hier alle EK 2016 scheidsrechters.

In 2012 en 2014 deed Nederland wel mee aan het EK en WK. Kuipers was tijdens beide toernooien ook als scheidsrechter aangewezen, maar maakte door de deelname van Oranje minder kans op het fluiten van de finale. In 2014 haalde Nederland zelfs de halve finale, waardoor hij als favoriete scheidsrechter toch afviel voor de finale van het WK 2014 in Brazilië.

Nu heeft de scheidsrechter zijn hoop gevestigd op het EK 2016 in Frankrijk. Afgelopen december werd duidelijk dat hij geselecteerd was, alhoewel hij het zelf geen verassing vindt. Volgens Kuipers zijn hij en zijn assistenten de laatste jaren goed bezig en dat ziet de UEFA ook. Toch was de bevestiging van oud-scheidsrechter Pierluigi Collina wel lekker.

In februari en april moeten Kuipers en zijn assistenten naar Cyprus en Parijs voor technische en fysieke trainingen. Daarna traint de groep in Nederland verder en wordt er gewerkt aan de teambuilding. Door dit proces heeft Kuipers weinig kans op het fluiten van de Champions League op 28 mei 2016 in Milaan.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 14-01-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.