ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Scheidsrechter Bjorn Kuipers gaat met zijn vaste assistenten naar het EK 2016 in Frankrijk
RSS

Bjorn Kuipers - EK 2016 scheidsrechtersScheidsrechter Björn Kuipers mag komende zomer zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra meenemen naar het EK in Frankrijk. 

Dat heeft de scheidsrechterscommissie van de UEFA maandag bekendgemaakt. Pol van Boekel en Richard Liesveld gaan als vijfde en zesde official mee en Mario Diks is reserve.

Lees hier meer over de scheidsrechters van het EK 2016.

Kuipers zelf was al in december verzekerd van het EK. "We gingen er eigenlijk al een beetje vanuit dat dit zou gebeuren, maar een definitieve bevestiging is altijd prettig", reageerde Kuipers maandag op het nieuws dat hij zijn vaste assistenten mag meenemen

"We vormen al jaren een team, zijn goed op elkaar ingespeeld en we waren ook al samen begonnen met de voorbereidingen op het EK. Voor ons is het perfect dat we in onze vaste samenstelling naar Frankrijk afreizen."

Het team van de 42-jarige Kuipers was tijdens het vorige EK, in Polen en Oekraïne, ook van de partij. De Tukker floot ook op het WK van 2014 in Brazilië, nadat hij dat jaar al de finale van de Champions League had geleid.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 29-02-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
MyBet

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.