ek2016stadions.nl
EK2016 NIEUWS

EK2016 nieuws

Release van de officiele EK 2016 song This Ones For You van David Guetta
RSS

David Guetta - This One's For You (EK 2016 song)De officiële EK 2016 song is gereleased op vrijdag 13 mei 2016. Het lied This One's For You is geproduceerd door de Franse DJ David Guetta in samenwerking met Zara Larsson. Via de EK 2016 app kun je de song downloaden en kaarten winnen voor de finale van het Europees Kampioenschap voetbal. Ook maak je kans op een meet and greet met David Guetta.

Beluister de EK 2016 song hier.

De officiële muziekambassadeur van het voetbaltoernooi in Frankrijk, David Guetta, heeft This One's For You geproduceerd, in samenwerking met Zara Larsson en meer dan een miljoen voetbalfans.

De EK 2016 song wordt gebruikt in elke tv-uitzending omtrent het kampioenschap. Guetta en Larsson zullen een live optreden verzorgen tijdens de opening- en afsluitende ceremonie van het EK 2016 in het Stade de France. Tevens is er een gratis concert in Parijs op de Champ de Mars, onder de Eiffeltoren op 9 juni 2016.

De opnames van de miljoen voetbalfans worden in het lied gebruikt als een deel van speciale muziek bij een doelpunt. Telkens wanneer er een doelpunt wordt gescoord, zal dit geluidsfragment te horen zijn in de stadions. Hierdoor helpen voetbalfans van over de hele wereld mee aan het creëren van een unieke sfeer in elk voetbalstadion in Frankrijk.

In de app kun je This One's For You downloaden, waarbij je kans maakt om aanwezig te zijn bij de finale van het EK 2016 op 10 juli. Het vervoer wordt geregeld, evenals de accommodatie. Tevens mag je David Guetta ontmoeten.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: | Bijgewerkt op: 13-05-2016 | Door:
MyBet

Reageer op dit artikel

Reacties

Gerelateerd nieuws, promoties en bonussen

Nieuwsberichten
Finale

Over ons

Over de auteur
Over onsDit is een informatieve website over het EK2016 in Frankrijk. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. Wanneer er toch informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op. Ik ben zowel de webmaster als de oprichter van deze website en doe mijn best om zoveel mogelijk actuele en juiste informatie te publiceren.